News Flash:

Cine sunt primii concurenti de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”. Emisiunea va fi difuzata pe PRO TV

28 Iunie 2022
497 Vizualizari | 0 Comentarii
sunt celebru

In curand, una dintre cele mai urmarite emisiuni de la PRO TV va ajunge la final. Survivor se apropie cu pasi repezi de incheierea sezonului de la PRO TV, asa ca postul va trebui sa il inlocuiasca cu un format pe masura asteptarilor.

La PRO TV, nu toamna se numara bobocii, ci in plin sezon de vara. Directorii de programe de la PRO s-au intalnit si se pare ca in urma discutiilor au ajuns la concluzia ca au in maneca un format care ii va cuceri pe fani din prima. Mai exact, imediat dupa terminarea Survivor, dupa o pauza de 7 ani, pe post va reveni Sunt celebru, scoate-ma de aici. Emisiunea a avut un singur sezon in 2015, in perioada februrie-martie din anul respectiv, s-a filmat in Africa de Sud si au participat atunci mai multe vedete din showbiz-ul romanesc, cum ar fi Gina Pistol, Ruby, Vladimir Draghia si Dorian Popa. 

„Suntem foarte fericiti sa vedem „Sunt celebru. Scoate-ma de aici!” revenind in Romania la 7 ani dupa ce am produs si difuzat primul sezon, in 2015. Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta ramane unul dintre cele mai mari si mai puternice formate de reality-adventure din lume si faptul ca se va numara printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovada a angajamentului PRO TV de a aduce audientei noastre divertisment de cea mai inalta calitate”, a declarat Antonii Mangov, director de programe la PRO TV, transmite Click!.

Potrivit fanatik.ro, filmarile din Dominicana au inceput, iar primele vedete confirmate sunt Lidia Buble, Alexandra Ungureanu si Ioana Filimon.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012762 (s)