News Flash:

Cum tine Nicoleta Luciu celulita la distanta. Trucul este la indemana oricarei femei

28 Iunie 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta 1

La aproape 41 de ani si dupa doua sarcini care i-au adus zeci de kilograme in plus, Nicoleta Luciu arata fenomenal. Vedeta a reusit sa slabeasca mai bine de 35 de kilograme dupa ce a adus pe lume tripletii. Si pentru ca si-a dorit sa impartaseasca si cu fanii ei secretul, aceasta le-a spus ce dieta a tinut in perioada respectiva.

Mai exact, fosta asistenta TV a tinut o dieta de 1.000 de calorii pe zi, iar mesele ei contineau doar iaurturi, fructe, legume, carne slaba si branzeturi. Totodata, potrivit postarilor sale din mediul online, ea manca: 300 g legume, 100 g de carne slaba de pui, peste sau vita, 500 de g de iaurt cu fulgi de grau germinat si suplimente nutritive esentiale si batoane nutritive.

Si sportul a avut un rol important in acest proces, asa ca a incercat sa faca miscare ori de cate ori a putut, dar recunoaste ca a renuntat la cafea, zahar si gluten.

Tin regim raw-vegan, adica cu fierbere si coacere, dar am si zile in care consum numai raw. Fac painici si mamaliga, asta am voie sa mananc', a precizat vedeta in urma cu mult timp.

Nicoleta este adepta trucurilor de ingrijire simple, cu ingrediente naturale si nu promoveaza cosmeticele scumpe. Ea le propune fanilor retete cat mai simple, cu ingrediente din bucatarie. In urma cu ceva timp, le spunea fanilor cum tine departe celulita, inamicul tuturor femeilor.

„Imi fac scrub de cafea cu ulei de masline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Imi dau si pe par si pe corp. Pe par las 5 minute si apoi ma clatesc. In rest… sunt pe amidon acum, fac feliute subtiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere’, a declarat Nicoleta Luciu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)