News Flash:

Care este legatura dintre Speak si Ion Tiriac? Abia acum s-a aflat cei uneste pe cei doi

21 Septembrie 2021
744 Vizualizari | 0 Comentarii
Speak

La prima vedere, ai zice ca Speak si Ion Tiriac nu au nimic in comun, dar lucrurile sunt mult mai complexe decat par. Iubitul Stefaniei si celebrul om de afaceri sunt foarte buni prieteni, iar cei care il urmaresc pe Speak in mediul online sigur au aflat ca aceasta este un mare pasionat de masini, la fel ca si Tiriac.

Speak iubeste adrenaliza si masinile cu multi cai putere si se pare ca Titiac Auto i-a indeplinit dorinta. Fostul participant la Asia Express nu rateaza nicio ocazia de a lauda masinile luate de la Tiriac Auto si se declara mai mult decat multumit de alegerea facuta. Speak este si foarte bun prieten cu fiul lui Ion Tiriac, cei doi comentandu-si mai mereu la pozele din online. Avand in vedere prietenia dintre ei, nu ar fi exclus ca si masina Stefaniei sa fie luata tot de la Tiriac. Recent, cei doi au fost la muzeul pe care Tiriac il are, acolo unde a expus unele dintre cele mai impresionante bijuterii de colectie pe doua roti.

”Am achizitionat primul meu Porsche in anul 1975. Porsche este o marca fascinanta, care a excelat permanent la capitolele design si performanta. Acest exemplar Porsche este produs in 2020, intr-o serie destul de limitata, de 992 de unitati.

Am tinut ca aceasta editie sa aiba un exponat aici, in Romania, la Tiriac Collection. Numarul 007 era a lui James Bond, 008 al nu stiu cui, eu am primit numarul 009, corelat zilei mele de nastere. Nu este o jucarioara frumoasa, este o treaba tehnologica care iese din comun”, a declarat Ion Tiriac, potrivit unui comunicat Tiriac Collection.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005243 (s)