News Flash:

Blonda lui Bendeac, mai sincera ca niciodata. Cine a fost iubitul Ancai Dinicu si cum se intelege acum cu el?

14 Octombrie 2021
2087 Vizualizari | 0 Comentarii
Anca Dinicu

Aproape ca nu este persoana care sa nu fi ras la glumele si la interpretarile Ancai Dinicu. Gina Felea este unul dintre cele mai cunoscute personaje de satira de pe tv, iar toate meritele ii revin Ancai Dinicu, dar si lui Mihai Bendeac, cel care a descoperit-o pe actrita.

Anca Dinicu este una dintre actritele care nu lasa sa se stie prea multe despre viata ei. Aceasta prefera ca rolurile pe care le interpreteaza sa vorbeasca despre ea si o fac chiar foarte bine. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Anca este extrem de talentata, iar dovada suprema este Gina Felea. Personajul care i-a adus notorietate a ajutat-o sa descopere lumea televiziunii si sa interactioneze cu mii de oameni.

Anca are foarte multi fani, dar acestia nu stiu prea multe despre ea. Pentru prima data, Anca a spart gheata la podcastul lui Speak. Actrita a acceptat in premiera prezenta la un astfel de format si a meritat. Anca si Speak au creat un continut de calitate, iar fanii au putut vedea o alta latura a actritei.
Anca a fost mereu vazuta singura, asa ca una dintre intrebari a fost legata de viata ei amoroasa. Frumoasa satena nu a vrut sa ofere detalii despre relatia ei actuala. In schimb, a vorbit fara retineri despre fostul ei partener. In trecut, Anca a avut o relatie destul de serioasa cu Kanni, concurentul de la Chefi la cutite. Acum, Kanni este casatorit si are un copil, dar Anca a ramas prietena cu el.

“Pai cu toti fostii mei iubiti am ramas prietena. Mie mi se pare o chestie normala, atata timp cat ti-ai impartit viata cu omul ala…(…) Nu ne mai vedem la cafele, la modul ca ne mai zicem un la multi ani, ce mai faci, esti bine, felicitari ca acum are o fetita. Normal ca i-am scris, ma bucur pentru el”, a spus actrita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006510 (s)