News Flash:

Andreea Balan s-a despartit in secret de Tiberiu Argint. Artista nu a putut trece peste gesturile afaceristului

11 Octombrie 2021
901 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan si Tiberiu Argint

Andreea Balan nu are deloc noroc in dragoste. Tocmai cand credea ca si-a gasit sufletul pereche dupa despartirea de George Burcea, Andreea se pare ca este din nou o mama singura. Vedeta s-ar fi despartit acum trei saptamani de Tiberiu si se pare ca a avut motive destul de intemeiate sa faca acest pas. 

Andreea Balan are succes in cariera, dar atunci cand vine vorba de partea personala, vedeta nu are deloc noroc in dragoste. Aceasta s-a despartit si de Tiberiu Argint si, desi nu a declarat nimic pana acum, surse din anturajul ei sustin ca separarea de Tiberiu Argint s-a intamplat acum trei saptamani. Chiar daca pareau a fi facuti unul pentru celalalt, se pare ca Tiberiu nu a vrut sa treaca printr-o casatorie ca la carte, cu mers la altar si tot tacamul, iar asta era fix ce isi dorea Andreea. Mai mult decat atat, se pare ca aceasta nu mergea prea des acasa la Andreea, iar atunci cand o facea, nu era prea dragostos cu cele doua fetite ale ei, iar asta a enervat-o la culme pe Andreea care este topita dupa cele doua micute.

Cei doi au sters de pe retelele sociale toate fotografiile in care apar impreuna. Fratele Soniei Argint nu a mai postat imagini cu Andreea Balan de la finalul lunii iulie, atunci cand a fost ziua de nastere a vedetei de la Antena 1.

Jurata de la Te Cunosc de Undeva a fost, de-a lungul timpului, destul de transparenta atunci cand a fost vorba de viata personala. Nu acelasi lucru se poate spune si despre relatia cu Tiberiu Argint, unde a ales sa pastreze discretia si sa nu faca prea multe declaratii publice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005790 (s)