News Flash:

Alexia Eram a dat cartile pe fata si a spus de ce s-a despartit de Mario Fresh

22 Septembrie 2021
701 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Mario

Relatia Alexei Eram cu Mario Fresh inca este pusa sub semnul intrebarii. Cei doi nu au declarat nimic oficial pana acum, iar fanii nu stiu daca cei doi s-au despartit, au luat o pauza mai mare sau este o simpla miscare de publicitate.


Cei care ii urmaresc pe Alexia si pe Mario sigur si-au pus intrebarea ce s-a intamplat intre cei doi de nu se mai afiseaza deloc impreuna, mai ales acum cand toate circumstantele sunt in favoarea lor. Inainte de a se intoarce Alexia din Anglia, cuplul declara peste tot ca de abia asteapta sa nu mai aiba o relatie la distanta si sa se mute impreuna. Se pare ca planul lor nu a mai functionat la fel de bine si, chiar daca Alexia si-a luat propriul apartament, Mario nu a vrut sa se mute cu ea, invocand tot felul de motive.

Invitata recent la o emisiune, Alexia a fost nevoita sa raspunda cu maxima sinceritate la o multime de intrebari, printre care si unele legate de viata sentimentala. Alexia a dat cartile pe fata si a recunoscut ce nu poate ierta niciodata la cel de langa ea si a spus si ce asteptari a avut de la Mario, dar nu s-au intamplat niciodata. ”Credeam ca vine cu flori si nu a venit. Sau am facut o cina si speram sa imi aduca micul dejun la pat. (...) Nu accept sa ma insele si sa ma minta. Comunicarea este foarte importanta. Dar decizia finala o iau doar daca stiu sigur ca s-a intamplat ceva. Daca nu m-as mai simti iubita, as incheia relatia.”, a spus Alexia.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003819 (s)