News Flash:

Larisa Udila, la un pas de a se desparti de tatal copilului ei. ”Asta am sacrificat eu pentru el!”

6 Octombrie 2021
520 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Larisa Udila a devenit recent mamica, iar cei care ii sunt alaturi pe Instagram stiu ca viata de mamica nu prea i-a priit din niciun punct de vedere. Fosta concurenta Bravo, ai stil! nu a revenit miraculos la kilogramele pe care le avea inainte de sarcina si se pare ca nu a fost foarte pregatita nici pentru a trai in formula de trei, alaturi de un bebelus. Ca in orice relatie si la Larisa au intervenit cateva schimbari si a avut de-a face cu probleme de cuplu.

Larisa Udila avea lumea la picioare si avea toate sansele sa isi indeplineasca una dintre cele mai mari dorinte. Concurenta Bravo, ai stil! isi dorea foarte mult sa devina model international, insa, de dragul relatiei si al iubitului a renuntat la tot si a devenit femeie de casa. Chiar daca noul rol nu i se potriveste manusa, Larisa incearca sa ii fata fata si gestioneaza toate problemele asa cum stie ea mai bine.

”Avem perioade in care ne intelegem foarte bine si perioade in care ne ciondanim toata ziua. Multe persoane care ne vad toata ziua impreuna ne intreaba cum ne intelegem mai ales ca stam toata ziua impreuna sau cand eram la distanta ne intrebau cum de ne intelegem cand avem o relatie la distanta. Cheia succesului intr-o relatie este sa descoperiti cum va este voua mai bine. Noi am incercat ambele variante si am descoperit ca noi functionam mai bine impreuna. Noi am testat in 7 ani cum ne este mai bine. Cand am incercat la distanta, si asta se intampla la inceputul relatiei, am plecat 4 luni in Indonezia. Visul meu era sa devin model international. Am ajuns acolo si char daca cariera mea era pe culmile succesului si castigam multi bani, nu puteam sa stau departe de Ogi. Relatia noastra era pe punctul de a se termina, scanteia aia parca disparea din ce in ce mai mult si am zis ca trebuie sa fac ceva. Am zis sa gasesc o locatie mai aproape si am mers in Turcia.(...) Deja pana sa ajung acolo eram deja propusa pentru niste job-uri foarte mari(...) Nu cred ca au trecut 7 ore dupa ce am ajuns si l-am sunat pe tata plangand sa-mi ia bilet de avion, sa vin acasa. Nu puteam sa stau fara Ogi, asa ca m-am intors si nu am mai plecat niciodata cu modelling-ul. Asta am sacrificat eu pentru relatia noastra. Eu am avut de ales, fie sa am relatia cu el, fie sa ne despartim si sa-mi continui visul”, a spus Larisa pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005975 (s)