News Flash:

Cleopatra Stratan, detalii de la nunta. Ce s-a intamplat cu buchetul de mireasa si cine l-a prins?

27 August 2021
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au devenit oficial sot si sotie. Cei doi indragostiti au spus da intr-un cadru de vis, iar nunta a fost fix asa cum si-au planificat-o.


Cleopatra si Edward au devenit o familie, iar emotiile sunt mai mari ca niciodata. Fata lui Pavel Stratan a spus ”da!” intr-un cadru de vis, asa cum si l-a imaginat. Cei doi au vorbit de multe ori despre marele eveniment, cum ar trebui sa arate si la ce traditii renunta. Indragostitii au respectat planul, iar nunta lor a fost una de neuitat. Cleopatra a decis sa poarte o rochie simpla, eleganta, dar de efect. Artista a straluicit la propriu, dar si la figurat, Edward Sanda realizand inca o data cat de norocos este. Artistul nu s-a lasat nici el mai prejos, asa ca a optat pentru un costum fara cusur si s-a asortat perfect cu sotia lui.

Dupa eveniment, Cleopatra a vrut sa vorbeasca mai mult cu fanii si sa raspunda la cat mai multe intrebari legate de marele eveniment, asa ca a ales sa faca o sesiune de intrebari si raspunsuri. Cleo a raspuns in mare parte la cele mai multe curiozitati pe care le-a primit din partea fanilor, iar majoritatea au fost legate de tinutele pe care au ales sa le poate, de schimbarea numele, de optiunea de a nu alege o pereche de nasi si nu numai.

De departe, fanii Cleopatrei au fost curiosi sa afle cine a prins buchetul ei de mireasa, iar artista a povestit cum aceasta a ramas initial agatat de lustra din sala de evenimente, dar intr-un final a ajuns la Anastasia, o artista si colega de studio de-ale lui Edward.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004991 (s)