News Flash:

Relatia lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck este foarte serioasa. Artista nu isi mai urmareste fostul iubit pe Instagram

16 August 2021
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

Dragostea chiar a durat 3 ani in cazul lui Jennifer Lopez si al lui Alex Rodriguez. Lucrurile incepusera sa scartaie in relatia celor doi si se pare ca ruptura s-a adancit. Dupa ceva timp, au iesit la iveala cateva detalii care il acuzau pe Alex Rodriguez de infidelitate, detalii care nu au fost nici confirmate, dar nici negate de catre Alex. Chiar daca Jennifer Lopez a dat de inteles ca a trecut peste aceste episod si a mers impreuna cu logodnicul ei la ceremonia lui Joe Bidden, in realitate relatia lor nu mai functiona. 

Jennifer a decis sa isi asume despartirea de Alex si a oferit un interviu in exclusivitate pentru Today show: ”Am realizat ca cel mai bine este sa continuam sa fim prieteni. Vom continua sa lucram impreuna si ne vom sustine in continuare. Ne dorim ce e mai bine pentru noi si pentru copiii nostri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care il vom face este acela de a va multumi ca ati fost alaturi de noi.”, a spus Jennifer.

Acum, la mai bine de 3 luni de la separare, JLo a decis sa isi vada de viata si de fericirea ei alaturi de Ben Affleck si pentru a demonstra ca nu mai are niciun sentiment fata de fostul, artista i-a dat unfollow pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)