News Flash:

Fanii o taxeaza din nou pe Delia. Ce a facut artista de data asta de i-a revoltat pe urmatori? ”Pai de-astea faci?”

16 August 2021
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

La cat de populara este Delia, aproape ca este imposibil sa nu atraga atentia. Fiecare postare de-ale ei aduna zeci de mii de aprecieri, dar nici la comentarii nu sta rau. Printre zeci de laude si cuvinte frumoase, din cand in cand isi mai fac loc si criticile.

Delia a reusit sa ii antreneze pe fanii ei intr-o lunga discutie despre modul de a poza. Extravaganta si accesoriile wow scot din anonimat orice tinuta de-ale artistei, iar atunci cand nu uimeste prin haine, Delia uimeste prin felul de a se poza.

Delia are stilul ei care nu poate fi confundat si care este apreciat de milioanele de fani care o urmaresc. Artista a realizat multe shootinguri, dar dozeaza echilibrat imaginile pe Instagram. Recent, aceata a postat o poza in care apare cu o tigara, iar asta a fost de ajuns pentru ca fanii sa o traga la raspundere. Urmaritorii Deliei au inceput imediat sa o critice pentru ipostaza afisata, ba chiar sa ii dea sfaturi, fara sa observe ca a facut asta doar pentru o simpla poza.

Desi este fumatoare, Delia nu s-a afisat niciodata ostentativ cu tigarile si nici nu a promovat un astfel de viciu in online.

 

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Delia (•delia)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004812 (s)