News Flash:

Atenție!

CJC Timiș este în căutarea unei firmei care să ofere servicii de adăpostire a animalelor fără stăpân

7 August 2023
175 Vizualizari | 0 Comentarii


Consiliul Județean Timiș a anunțat că, în căutarea unui adăpost propriu pentru animale, intenționează să găsească un operator de specialitate care să se ocupe de acest serviciu. Pentru moment, acest program va fi implementat până la sfârșitul anului în curs, dar există posibilitatea ca acesta să fie prelungit pe o perioadă de încă patru luni.

CJ Timiș caută o firmă care să ofere ”Servicii de adăpostire a animalelor care fac obiectul ordinului de plasare în adăpost din județul Timiș”. Conform anunţului plasat pe SEAP, scopul achiziției publice este “contractarea serviciilor publice care prevăd capturarea /preluarea/ ridicarea, asistența veterinară de urgență, inclusiv intervenția chirurgicală, transportul, cazarea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea și controlul bolilor animalelor, conform legislației sanitar-veterinare”.


Consiliul Județean Timiș a alocat suma de 186.950,42 de lei pentru serviciile de adăpostire a animalelor. În conformitate cu obligațiile legale, Consiliul Județean trebuie să asigure servicii publice de adăpostire a animalelor aflate sub un ordin de plasare. Aceste servicii vor fi asigurate prin încheierea de contracte cu grădini zoologice, acvarii publice, centre de reabilitare sau îngrijire pentru animalele din fauna sălbatică, inclusiv cele deținute de organizații neguvernamentale de protecție a animalelor, adăposturi pentru câini sau alte adăposturi pentru animale domestice, inclusiv cele deținute de organizații neguvernamentale de protecție a animalelor.

Preluarea animalelor se va realiza prin emiterea unui ordin de plasare de către Poliția Animalelor, cu o perioadă de plasare de 45 de zile.

Operatorul selectat trebuie să dispună de personal suficient, să ofere asistență medicală adecvată și să asigure un adăpost corespunzător pentru animale, inclusiv hrănirea acestora.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005230 (s)