News Flash:

Nouă apariție în administrația locală timișoreană

În cadrul Primăriei Timișoara a fost creat un nou sindicat

4 August 2023
225 Vizualizari | 0 Comentarii

Un nou sindicat s-a format în cadrul Primăriei Timișoara, atrăgând deja 200 de membri, aproape jumătate din totalul angajaților instituției.

Prin hotărâre judecătorească, acest nou sindicat și-a obținut dreptul legal de a se constitui și este văzut ca o alternativă puternică la cel existent de mult timp în interiorul instituției, condus de Tiberiu Negrei de ani de zile.

Fondatorii acestui nou sindicat susțin că el reprezintă cu adevărat interesele angajaților în viitoarele negocieri cu conducerea Primăriei Timișoara, având în vedere că numără deja 200 de membri, în timp ce sindicatul mai vechi, aflat în conflict acerb cu conducerea primăriei, numără puțin peste 60 de membri.

Comitetul de conducere al noului sindicat a declarat că are intenția de a iniția rapid negocierile pentru un acord colectiv în beneficiul funcționarilor publici din primărie și pentru viitorul contract colectiv de muncă, care să protejeze drepturile salariale și nu numai ale personalului contractual din Primăria Municipiului Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005156 (s)