News Flash:

Atenție!

Astăzi, 4 august, se oprește apa pe unele străzi din Timișoara

4 August 2023
207 Vizualizari | 0 Comentarii

Astăzi, 4 august, între orele 8 și 16, se vor executa lucrări de conectare a conductelor la intersecția străzilor Ioachim Miloia și Gavril Muzicescu, în cadrul „Contractului de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 2”. Pe durata acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă pe următoarele străzi: Mureș (între Constantin Brâncoveanu și Traian Vuia), Ioachim Miloia, Panselelor, Traian Vuia, Victor Vâlcovici, Simion Mangiuca, Arcidava, Ion Sârbu, Gavril Muzicescu (între Constantin Brâncoveanu și Traian Vuia), iar presiunea apei va fi redusă pe strada Mareșal Alexandru Averescu (între Constantin Brâncoveanu și Ulpia Traiana).

De asemenea, tot vineri, între orele 12 și 14, alimentarea cu apă va fi oprită în localitățile Racovița, Hitiaș și Ficătar, din cauza unor lucrări desfășurate în cadrul POIM.

După reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Întrucât această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă. Totodată, se sugerează consumatorilor să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada menționată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006543 (s)