News Flash:

Rampa de gunoi clandestină va fi eliminată

Primăria Timișoara amenajează un nou parc cu loc de joacă în cartierul Kuncz

3 August 2023
301 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a demarat un proiect pentru transformarea unei zone din cartierul Kuncz într-un parc pentru comunitate. În prezent, zona este ocupată de o rampă clandestină de gunoi, dar autoritățile au început deja operațiunea de eliminare a deșeurilor pentru a pregăti terenul pentru parc.

Echipa de mediu din cadrul Poliției Locale, împreună cu reprezentanții Spațiilor Verzi, Salubrizării și Direcției de Asistență Socială a Primăriei, au organizat o acțiune de curățare a terenului și au încercat să conștientizeze locuitorii din zonă cu privire la importanța de a nu mai arunca gunoaie în spații nepermise.

Una dintre principalele preocupări ale autorităților este să convingă locuitorii să nu mai utilizeze acea zonă ca rampă de gunoi, pentru ca viitorul parc să poată servi întreaga comunitate din cartierul Kuncz.

”Poliția Locală împreună cu angajații primăriei au purtat discuții ample cu locuitorii cartierului Kuncz și au pus accentul pe nevoia stringentă de a păstra zona liberă de deșeuri în vederea realizării investiției de care se va putea bucura întreaga comunitate”, au transmis reprezentanții municipalității.


În curând, rampa de gunoi va fi eliminată, apoi vor putea demara lucrările pentru construcția viitorului parc.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006266 (s)