News Flash:

Costi Ionita a luat foc dupa ce a vazut conditiile din Thassos. Artistul si-a pus fanii in cap cu cateva replici

27 Iunie 2022
599 Vizualizari | 0 Comentarii
Costi

Thassos e una dintre cele mai apreciate destinatii din Grecia. Cunoscuta drept „insula de smarald', aceasta se afla la doar noua ore de mers cu masina de Bucuresti. De aceea, multi romani aleg sa mearga acolo, avand posibilitatea de a alege numeroase plaje cu distinctia Blue Flag, cum ar fi Golden Beach, Skala Prinos, Pefkari, Makriamos si Limenas. Blue Flag ofera garantia ca nisipul si apa sunt curate, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Se pare insa ca Thassos nu a fost insa si pe gustul lui Costi Ionita. Artistul a facut praf insula de la Marea Egee cu un val de critici dure. Artistul a desfiintat destinatia prin cateva filmulete pe care le-a urcat pe Tik Tok, unde are peste 300.000 de urmaritori.

In cadrul filmuletelor, Costi Ionita s-a declarat nemultumit de calitatea apei la mal. Acesta sustine ca a gasit multa mizerie acolo si ca tot litoralul romanesc „e forta'.

„Aici suntem in Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitati-va mizeria. Tot Romania si litoralul romanesc sunt forta.

(…) Fratilor, sunt in Grecia, la mare, na, cica Thassos, frumos, uitati ce mizerabila este apa. Am venit ca asa a fost conjunctura, ca altfel tot la noi, la Romania, as fi venit. Forza Romania!', a spus Costi Ionita pe Tik Tok.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005121 (s)