News Flash:

Nicoleta Luciu a refuzat sa participe la „Asia Express”. Ce nu a convins-o pe vedeta sa plece departe de casa

28 Iunie 2022
350 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta

icoleta Luciu a lipsit de multa vreme din lumina reflectoarelor. Bruneta si-a inceput cariera pe tv, a jucat in telenovele de pe Acasa, iar imediat dupa s-a retras. Acum, aceasta are de gand sa se intoarca la prima ei pasiune, dar nu oricum. Nicoleta are deja cateva pretentii si stie ce nu ar face niciodata pentru reintoarcerea la celebritate.

Nicoleta Luciu si-a dezamagit fanii atunci cand a anuntat ca nu va mai avea tangenta cu televiziunea si cu lumea mondena a Capitalei. Nicoleta s-a mutat la Miercurea Ciuc, acolo unde are grija de copiii ei si de familie. Nicoleta este implinita pe toate planurile, dar asta nu inseamna ca nu ii este dor si de televiziune, mai ales ca sora ei inca activeaza acolo. Spre deosebire de Nicoleta, Iuliana a participat si la ”Asia Express” si, cumva, a facut sa fie pastrata in cartile celor de la Antena 1.

–       Cand te mai vedem la tv? Se va intoarce Nicoleta Luciu pe micul ecran?

–       Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau sa fiu o chestie in plus, de umplutura pe la emisiuni. Daca ar fi sa fie ceva statornic, saptamanal…Iar la concursuri, gen Asia Express, as spune nu, lipsesc prea mult de acasa. Dar nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul. Stii cum e, niciodata sa nu spui niciodata. Sunt prea batrana sa mai apar la televizor.

Stii vorba aia, fuse si se duse. Acum, din pacate, scandalul vinde, romanului asta-i place… Noi am prins niste vremuri foarte bune, acum e altceva, din pacate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parca nu mai au sentimente in ei, parca s-au robotizat. Ma gandesc cum reactionam cand ne intalneam intre noi. Cine ne-a tinut pe noi in frau, nu ne-a lasat sa ni se urce la cap., arata un interviu de la playletch.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004066 (s)