News Flash:

Carla's Dreams, afacerist cu acte-n regula. Artistul detine o fabrica de tabla din care scoate bani frumosi

27 Iunie 2022
406 Vizualizari | 0 Comentarii
carlas

Sergiu, pe numele sau real, a fost invitatul ultimei editii Fain si simplu a lui Mihai Morar. Cantaretul a dezvaluit cat timp crede ca va mai urca pe scena. Trupa sa face furori la noi in tara, iar piesele sunt fredonate de multi dintre fani. Una dintre cele mai cunoscute melodii de-ale formatiei se numeste Sub pielea mea si a adunat aproape 90 de milioane de vizualizari pe YouTube, in 6 ani.

Solistul Carla's Dreams nu face bani doar din muzica. Printre altele, are un atelier de tabla la Bistrita, in Transilvania: „Sper sa ma ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupa de chestia asta. In Bistrita e o intreprindere metalurgica, mare, dar hai chill… Nu vreau sa vorbesc despre asta. Am «oua» peste tot. Avem grija de noi, atata tot. In general, nu prea am nevoie de nimic. De mine depind niste oameni, imi trebuie niste bani lunar', a povestit el in podcastul lui Mihai Morar.

Artistul nu stie cat timp va mai putea urca pe scena, explicand ca nu vrea sa se machieze si la 50 de ani: „Asta n-o sa dureze vesnic, eu nu vreau sa ma machiez la 50 de ani in camp! Nu sunt atat de plecat de pe fix. Dar nu vreau sa-mi fie rusine de nimic din ceea ce am facut. Asta este «betia» mea artistica', a mai continuat cantaretul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005547 (s)