News Flash:

Fiul lui Valentin Uritescu, primele declaratii dupa moarte tatalui sau. „Tata din boala si-a tras puterea”

28 Iunie 2022
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Bogdan

Valentin Uritescu, cel care a jucat zeci de personaje in teatru si film, a plecat dintre noi pe 18 iunie, la varsta de 81 de ani. Actorul fusese internat intr-un spital privat, inca de la mijlocul lunii mai. In centrul specializat, Valentin Uritescu primea ajutor pentru boala de care suferea, si anume, Sindromul Extrapiramidal. Aceasta afectiune este asemanatoare bolii Parkinson.

Recent, Bogdan Uritescu, fiul actorului, a vorbit despre ultimele clipe de viata ale tatalui sau. Conform acestuia, ultimii doi ani din viata actorului au fost foarte dificili atat pentru el, cat si pentru familia acestuia.

'Fiecare isi duce crucea. Ultimii ani au fost oribili, nu neaparat pentru el, sindromul asta te distruge, se incurca comenzile, tu esti ingrozitor de revoltat ca vrei, dar corpul nu te asculta.In ultimii doi ani l-am dus la un centru, unde nu i-a mers deloc bine, avea 42 de kilograme. Sa-l vezi pe taica-tu ca arata ca o… ceva aruncat acolo, dar el avea viata in ochi', a spus Bogdan Uritescu, la un post TV.

Bogdan, fiul sau, a marturisit ca starea actorului s-a agravat brusc.

'Dupa l-am mutat la un centru detinut de familie, in Pantelimon, si revenise la 60 si ceva de kilograme. Toata lumea se purta ok, el avea dorinta sa treaca peste chestia aia, ne duceam mereu la el, eu cu mama, era bine si ma rugam sa o tina asa. Dupa care a avut o complicatie la mate, l-au operat la Pantelimon si ne-au zis: 'Nu va faceti griji, nu iese viu de pe masa'. (…) Si intr-o seara m-au sunat ca s-a degradat brusc si cand l-am vazut, pozitia lui schimonosita si chinul lui de a spune „Nu stiti cat mi-e de greu, de ce nu ma ia odata?'. I-am zis ca o sa-l ia repede ca asta nu e viata. Tata din boala si-a tras puterea. Nu zic ca mi-am dorit (n.r. sa moara), dar am sperat sa se intample cat mai repede, dupa care a intrat in coma, a stat vreo 2-3 zile, si dupa am fost anuntat ca a murit', a mai spus fiul regretatului actor.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006354 (s)