News Flash:

Delia face praf liceul „Dinu Lipatti” din Capitala. Artista a recunoscut ca a fost abuzata. „Profesorii de muzica pipaiau pe sani”

10 Mai 2022
375 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia a facut o serie de dezvaluiri extrem de dureroase, cu privire la abuzurile sexuale pe care profesorii de la liceul Dinu Lipatti din Capitala le faceau asupra elevelor. Artista a povestit cum anumite cadre didactice atingeau fetele in zone intime, iar acestea nu aveau nicio putere de a obiecta actiunile.

„Imi amintesc cum in perioada liceului, o parte din profesorii de muzica le spuneau elevelor cum «Vai, mai, ti-au crescut sanii fata de luna trecuta» si le pipaiau efectiv pe sani. Asta se intampla la liceu la Lipatti, acest gen de abuzuri exista si au existat dintotdeauna efectiv ca alegi sa crezi, sa intelegi sau nu ca te gandesti „vai, de ce a asteptat 10 ani sa povesteasca. Atata i-a luat, atata i-a luat sa-si faca curaj sa povesteasca treaba asta. N-ai niciun drept sa judeci, ai drept si judeci agresorul, nu victima', a spus ea pe Instagram.

Delia a rememorat si expus o discutie pe care si-o aminteste chiar si astazi, desi au trecut cateva decenii de cand artista a terminat liceul. Ea a punctat faptul ca un profesor o intreba detalii intime cu privire la menstruatie pe una dintre fostele sale colege de clasa.

„Deci repet, fara niciun fel de exagerare, discutiile erau auzite de mine in clasa fiind de fata cand se discuta cu o colega. „Si esti la menstruatie? Ti-a venit? Cand ti-a venit, de cat timp? Ia uite, ti s-au umflat sanii, mama, fato' si apoi se mergea mai departe la a palpa efectiv sanii, a se analiza situatia.', a spus ea pe Instagram.

„Deci nu bat campii o secunda si efectiv e trist si este extrem de adevarat. Ma bucur ca astia crapa, generatiile astea urmeaza sa dispara de pe fata pamantului ca asa e natura si sper ca generatia urmatoare…Vad ca tendinta sa fie spre empatie, sper sa fie multi mai educati in sensul asta si mult mai umani si nu atat de primitivi. Asta sper ca e salvarea', a adaugat artista.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005915 (s)