News Flash:

Putin va deveni tatic, din nou. Presupusa lui amanta este insarcinata

10 Mai 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Presupusa amanta lui Vladimir Putin, fosta campioana olimpica la gimnastica ritmica, Alina Kabaeva ar fi insarcinata pentru a treia oara, a anuntat un canal rusesc de stiri.

Putin ar fi primit vestea chiar in toiul pregatirilor pentru parada de luni din Piata Rosie, organizata pentru celebrarea zilei de 9 mai, Ziua Victoriei.

Kabaeva i-ar fi daruit deja doi fii lui Putin, in varsta de 70 de ani, potrivit relatarilor din presa, iar acum ar fi insarcinata a treia oara.

Primul baiat ar fi venit pe lume in secret, in Elvetia, intr-o clinica VIP condusa de prietena lui Putin, care a plecat din URSS acum trei decenii. Cel de-al doilea fiu s-a nascut la Moscova, fiind asistat de acelasi medic, potrivit Daily Mail.

Se pare ca vestea l-ar fi luat prin surprindere pe presedintele Rusiei, scrie cotidianul The Sun, care citeaza canalul de Telegram al unui post rusesc, General SVR.

„Putin a aflat ca amanta lui este din nou insarcinata – iar sarcina a fost neplanificata” a anuntat sursa citata.

Presa a relatat ca Alina Kabaeva s-ar fi refugiat in Elvetia, dupa ce Putin a ordonat invazia din Ucraina.

Presedintele Rusiei nu a recunoscut niciodata o relatie cu gimnasta, dar Kabaeva i-ar fi nascut doi baieti, in 2015 si 2019.

Doua surse diplomatice au confirmat pentru CNN ca Alina Kabaeva va fi si ea vizata de al saselea pachet de sanctiuni pe care Uniunea Europeana il pregateste pentru Rusia ca urmare a invaziei in Ucraina.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004895 (s)