News Flash:

Codin Maticiuc a spus ce se intampla, de fapt, in cluburile de la mare. Multi parinti nu isi vor mai lasa copiii acolo dupa aceste declaratii

10 Mai 2022
801 Vizualizari | 0 Comentarii
Codin

Daca nici Codin Maticiuc nu mai este in masura sa vorbeasca despre cluburi, atunci nu mai este nimeni. Vedeta a povestit cat de frapat a ramas atunci cand a vazut cum se distreaza tineretul si a recunoscut ca s-a simtit mai mult decat depasit de situatie.

Codin Maticiuc a fost ani la rand abonatul celor mai de fita cluburi din Romania si nu numai. Baiatul de bani gata arunca mii de euro pe o sampanie care sa ii fie adusa cu roaba la masa pentru a impresiona domnisoarele. Vremurile acelea par apuse demultm, iar Codin pare depasit de distractiile din zilele de azi. Oricat de mult si-ar dori sa tina pasul cu tineretul, ceea ce a vazut pe litoralul romanesc in ultimele zile a intrecut orice limita a imaginatiei pe care o avea.

„Cred ca merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Si nu stiu daca am ratat doua dati (..) O perioada au dominat cluburile de noapte, dupa care au aparut chestiile astea de zi si tot felul de concepte in care petrecerile incep ziua. (..)

Ce se intampla acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toata lumea e drogata. 90% dintre oamenii pe care ii vedeti daca ajungeti intr-un club de noapte sau de zi, in Mamaia, in Vama Veche, probabil si in Costinesti unde sunt copii, sunt morti de drogati. Cu cocaina, MDMA, ecstasy, toate prostiile.”, a declarat Codin Maticiuc in vlogul sau de pe Youtube.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005001 (s)