News Flash:

Mihai Bendeac a presimtit moartea lui Ion Caramitru. ”A avut loc o intamplare foarte ciudata!”

7 Septembrie 2021
527 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac si-a uimit fanii din nou, iar de data asta nu este vorba despre vreo reprezentatie fara cusur, ci despre o premonitie care, din pacate, a devenit realitate. Celebrul actor a declarat ca a presimtit moartea mareleui Ion Caramitru si a tinut sa impartaseasca aceste trairi cu fanii.

Mhai Bendeac a revenit la activitatea de dinainte de pandemie si incepe sa aiba din ce in ce mai multe spectacole. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca toate piesele in care apare el se joaca cu casa inchisa, iar biletele se epuizeaza instant. Recent, lumea teatrului a pierdut un nume mare, pe Ion Caramitru, iar daca pana acum colegii lui s-au grabit si-au manifestat parerile de rau, Mihai Bendeac a afirmat ca el a presimtit aceasta pierdere uriasa.

”A avut loc o intamplare foarte, foarte ciudata. Sambata seara, acum doua zile, inainte sa ma culc, am vazut, nu stiu ce mi-a venit, am vazut un interviu pe care la dat pentru „Profesionistii”, pe care la avut cu Eugenia Voda. Eu vazusem prima editie „Profesionistii”, cand a fost, dupa care a venit la inca o editie dupa 10 ani si pe asta, a doua, nu o vazusem. Si, profitand de faptul ca a aparut pe Youtube, am vazut-o. Iar a doua seara, adica aseara, cum ar veni, duminica, pentru ca am avut spectacol, in timpul spectacolului, efectiv, regizorul tehnic, ne-a anuntat ca a murit! Si mi sa parut ireal ca am simtit cu o seara inainte sa ma uit fix la acel interviu. E o pierdere uriasa, o pierdere colosala pentru teatrul romanesc. Mai multe nu pot sa spun. Am simtit ca la aplauze, aseara, la spectacol, sa anuntam si noi publicam de trecerea lui in nefiinta si sa ridicam aplauzele de aseara pentru dumnealui! Cam asta as putea sa spun! ”,a declarat Mihai Bendeac pentru actualitate.net .

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005622 (s)