News Flash:

Cristina Ciobanasu iubeste din nou. Care a fost reactia lui Vlad Gherman? ”A venit sa-mi spuna”

7 Septembrie 2021
787 Vizualizari | 0 Comentarii
Criss si Vlad

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au luat prin surprindere pe toata lumea atunic cand au anuntat ca au pus punct relatiei de 9 ani pe care o aveau. In timp ce Vlad Gherman si-a plans mai peste tot suferinta si a realizat cateva vloguri in care nu s-a ascuns de fani, Cristina a fost mult mai rationala, nu a facut prea multe declaratii, dar s-a afisat direct cu noul iubit.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de Buftea, a fost dragoste la prima vedere, iar toate productiile in care aveau roluri de iubiti nu au facut decat sa ii uneasca si mai mult. Criss si Vlad au avut o trupa doar ei doi, s-au mutat impreuna, iar lucrurile pareau ca se vor concretiza cu cei doi in fata altarului. Viata este imprevizibila, iar luni trecute, indragitii actorii au anuntat separarea.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Vlad a suferit foarte mult dupa aceasta despartire, dar, odata cu trecerea timpului, ranile s-au vindecat, iar actorul a raman foarte bun prieten cu fosta lui partenera. Atat de bun prieten incat a fost printre primele persoane care au aflat despre noua relatie a lui Criss. ”Stiam despre relatia lui Cris cu acest baiat misterios. Stiam chiar de la Cris, ea a venit sa imi spuna, nu a fost un moment usor pentru nimeni, pur si simplu a fost o chestie pe care ea a simtit sa o faca, am apreciat gestul pe care la facut si ca a vrut sa -mi spuna lucrul asta ”, a spus Vlad Gherman pe canalul lui de Youtube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006221 (s)