News Flash:

Familia Clejanilor ajunge la sapa de lemn?! Viorica a dat totul din casa. „E pe saracie acum”

7 Ianuarie 2022
852 Vizualizari | 0 Comentarii
Familia Clejani

Asa cum era de asteptat, pandemia si-a pus amprenta si pe familiile artistilor de noi. Un astfel de exemplu este familia Clejanilor. Daca inainte obisnuiau sa aiba concerte peste concerte si cantau chiar si la cele mai cunoscute vedete din afara, acum, treaba a devenit mai putin profitabila. Viorica si Ionita nu au dus lipsa de evenimente, diferenta a fost una notabila. 

Viorica de la Clejani a marturisit ca nu primeste asa de des daruri din partea sotului sau, insa acesta a facut o achizitie scumpa in trecut. Ionita de la Clejani a cumparat un inel pentru partenera lui, pe care artista il poarta destul de rar, tinand cont ca piatra bijuteriei nu o multumeste.

„I-am aratat de dimineata ca il iubesc. Imi place de el ca e calm, imi zice ca e frumos afara, sa ma bucur de viata, ca mergem la Vorbeste lumea. Eu imi fac cadouri frumoase, el imi face mai rarut, e mai dragut, mai chibzuit.

Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante, nu prea il port. Nu imi e frica sa il pierd, dar are piatra verde, nu m-a nimerit. E mai cochet, mai de seara. Nu il poti purta toata ziua.

In februarie e ziua mea, nici nu mai am curaj sa ii mai zic, trebuie sa tinem de bani, in ultima perioada nu prea au mai fost concerte.”, a zis Viorica de la Clejani la Vorbeste lumea.

Cu toate acestea, Viorica de la Clejani nu isi poate indeplini un vis. Ea vrea sa plece in Dubai, insa nu stie in grija cui ar putea sa lase patrupedele pe care le adora, ea fiind o mare iubitoare de animale.

„Ionita de la Clejani: De cand suntem, am fost inconjurati de multa lume. De Craciun am stat acasa, Viorica a facut o saptamana tot felul de pregatiri.

Ionita de la Clejani: De Revelion am avut doua concerte, am distrat oamenii. Moldovenii inca stiu sa se distreze. Am simtit o bucurie distrandu-i pe oameni.

Viorica de la Clejani: Nu am plecat in vacanta, imi doresc. Eu am mai multi bani ca el, el e pe saracie acum. Sunt mai bine ca toata casa.

Ionita de la Clejani: Economiile mele s-au dus pe apa sambetei, eu ma ocup de toate cele.

Viorica de la Clejani: M-as duce in Dubai, dar unde las cainii? Nu pot sa plec fara ei, de asta nu plec in vacante, nu ca nu am bani.”, au mai zis cei doi.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006568 (s)