News Flash:

Loredana Groza este la un pas de divort?! Cine ar fi intervenit in mariajul divei

7 Ianuarie 2022
803 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana si Andrei

Fara doar si poate, Loredana este o aparitie de neuitat in peisajul monden de la noi. Vedeta a inceput sa abordeze de ceva timp un stil care a scos-o din zona cu care isi obisnuise fanii, iar asta i-a uimit pe multi. Stilul ei controversat se pare ca nu este deloc pe placul sotului si tocmai asta a alimentat zvonurile potrivit carora cei doi ar fi in pas de divort.

Loredana si Andrei Boncea sunt casatoriti din anul 1998 si daca au rezistat pana acum, cu siguranta vor mai rezista mult timp. Cei doi au avut mereu o relatie destul de retrasa de ochii curiosilor si au lasat mereu sa se vada fix cat si-au dorit, nici mai mult, nici mai putin. Cu toate astea, fanii au crezut de multe ori ca cei doi se afla in prag de divort si ca vina ar fi a Loredanei si a stilului pe care il abordeaza. 

Surse apropiate de cuplului mentionat sustin ca si sotul Andrei Boncea se bucura in prezent de atentia altei femei si si-a refacut viata dupa despartirea de Lori, arata click.ro. Cei care o iubesc pe vedeta spera ca nimic sa nu fie adevarat.


Barbatul de peste 20 de ani al solistei este un producator de film si televiziune. De asemenea, el este co-fondator al unei companii de productie de film si al unei companii de teatru. Barbatul a produs multe pelicule internationale realizate in Romania, printre care: „Amen”, in regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” in regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, in regia lui Christian Carion.

Acesta din urma a fost chiar nominalizat la Premiul Oscar pentru film strain, in anul 2006. Andrei Boncea a produs si filme romanesti, printre care: „Furia” in regia lui Radu Muntean, si „California Dreamin’”, in regia lui Cristian Nemescu, castigator al premiului Un Certain Regard, la Festivalul de Film de la Cannes din 2007.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007301 (s)