News Flash:

Lucian Viziru a dat totul din casa. Cum se intelege actorul cu soacra lui

5 Ianuarie 2022
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucian Viziru

Lucian Viziru nu mai are nevoie de prezentari. Actorul s-a remarcat odata cu lansarea telenovelelor de pe Acasa TV. Imediat dupa ce filmarile s-au incheiat, Viziru a plecat in Germania si nimeni n-a mai stiut nimic de el. Intors in tara, actorul a simtit nevoia de a lamuri cateva aspecte legate de viata lui si de relatiile pe care le are cu anumite persoane.

Lucian Viziru s-a vazut nevoit sa locuiasca alaturi de soacra, tinand cont ca sotia lui a trebuit sa plece inaintea lui in Romania. Fostul actor a marturisit ca nu are o relatie chiar asa de buna cu mama partenerei sale, chiar daca in trecut se intelegea mai bine cu aceasta. Despre tot acest episod, Lucian a povestit imediat dupa ce a fost externat, la emisiunea lui Maruta.

„Ea a venit prima pentru ca isi gasise ceva de lucru la nivelul ei de pregatire. Management, da. Acolo a lucrat, dar a lucrat la un restaurant. Stiam ce poate, ce potential are. Despre asta e vorba, era pacat sa se iroseasca.

Am convenit ca pleaca ea, iar apoi ne intoarcem si noi. A venit soacra sa stea cu mine in prima faza. Noi nu ne intelegem foarte bine. La inceput ne-am inteles bine, dar in ultima vreme nu prea.

E pe fata totul la noi. Nu a fost cea mai placuta situatie, dar trebuia sa trecem prin asa ceva.

Sunt bucuros ca am facut acest pas, mi-a fost dor de Romania, exista multe oportunitati pentru noi ca familie.”, a spus Lucian Viziru la emisiunea moderata de Catalin Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005344 (s)