News Flash:

Catalin Botezatu si Loredana Groza, cel mai nou cuplu din showbiz?! Declaratiile incendiare pe care si le fac cei doi

25 Martie 2022
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana

Catalin Botezatu si Loredana Groza nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei doi au scris si inca scriu istorie in domeniile in care activeaza si, de foarte multe ori, viata i-a adus in conjuncturi comune. Bote si Lori au participat la multe evenimente impreuna, iar apropierea dintre cei doi au ridicat multe semne de intrebare in randul fanilor.

Oricat de multe critici ar primi, Loredana Groza este si va ramane o adevarata legenda a muzicii, dar si a spectacolelor din Romania. Diva a ajuns la cea mai buna versiune a ei si arata demential. Fiecare poza pe care o posteaza creaza rumoare in mediul online si, chiar daca multi o critica, sunt la fel de multi si cei care o lauda pentru increderea in sine si pentru curajul de care da dovada in fiecare zi.

Printre admiratorii ei se numara si Catalin Botezatu. Creatorul de moda o stie pe Lori de ani buni si tot de atata timp sunt si prieteni. Cei doi s-au intalnit la multe evenimente, iar la cel mai recent, Loredana a fost invitata speciala a lui Bote. Cei care o urmaresc pe jurata de la Antena 1, au vazut cat de mult ii place sa petreaca si sa se simta bine. Acesta este si unul dintre motivele pentru care fanii au inceput sa creada ca Lori si Bote sunt impreuna, dupa ce i-au vazut mai apropiati ca niciodata. Raspunsul care i-a lamurit pe toti a venit chiar din partea creatorului de moda.

„Ne cunoastem de peste 25 de ani, de cand eram amandoi extrem de pusti si de copii, am admirat-o si am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cantareata, o diva, isi merita acest statut, cel putin din punctul meu e vedere.

E o femeie care se reinventeaza si asa cum imi place sa cred si sa spun, chiar daca imi iau hate, este un fel de Madonna a Romaniei. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gandit ce o sa zica lumea, de hate-ul pe care si l-ar lua, este o artista. Numai un artist are acest curaj, care bineinteles vine complimentat la pachet cu talentul. Daca nu ar avea talent, nu ar putea sa faca lucrul asta.


Este sigura pe ea. Cand este sigura pe vocea pe care o are, atunci isi poate permite orice extravaganta. E foarte greu in cazul altor vedete sa nu ai talent, sa nu ai voce, dar sa nu iti permiti extravagante. Unele, daca le tai firul si canta acapella, te sperii', a spus Catalin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006423 (s)