News Flash:

Cum a reusit fiica lui Irinel Columbeanu sa isi castige primii ei bani. Suma nu este deloc una mica

24 Iunie 2022
309 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina

Irina Columbeanu este o tanara ambitioasa care a inceput deja sa munceasca pentru banii ei. Desi partea economica nu a fost si nu va fi niciodata o problema pentru ea, fiica Monicai si a lui Irinel vrea sa fie pe picioarele ei.

Irinel si Monica au toate motivele din lume sa fie mandri de fiica lor. La doar cativa ani, tanara a inceput sa isi cultive una dintre marile pasiuni. Irina isi fructifica din plin talentul si, astfel, a reusit sa faca primii ei bani. Irinel Columbeanu a fost cel care a povestit despre acest gest al micutei sale. Se pare ca Irina este foarte talentata la pictura. Tablourile ei primesc zeci de aprecieri, asa ca tanara s-a gandit sa le puna la vanzare pe contul ei de Instagram. Asa cum era de asteptat, ofertele nu au intarziat sa apara.

„Irina are cateva zeci de tablouri, ce pot fi vazute si comandate de pe un cont al sau de Instagram. A luat cu ea, in America, toate lucrarile pe care le-a facut inainte de a pleca. A fost si la concursuri, se pregateste la scoala. Acum e in vacanta, dar are cateva antrenamente pe saptamana. Ii place foarte mult.

In Romania nu avea aceasta preocupare, era mai mult pe partea artistica. De asemenea, face si scoala de soferi, pentru ca in America permisul se ia de la 16 ani. (...) In ultimul timp se ocupa cu niste simulari de procese, pe care le dau, nu stiu exact in ce constau. La ei, invatamantul e diferit. Inainte isi dorea sa fie medic, acum vrea sa devina avocat

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004964 (s)