News Flash:

Cabral si Dani Otil, ipostaza compromitatoare. Cei doi au fost pusi in situatia de a stat in acelasi pat

11 Februarie 2022
329 Vizualizari | 0 Comentarii
Cabral

Dani Otil a fost mereu sincer si a recunoscut cand i-a placut sau nu sa faca ceva. Acesta nu a fost niciodata avid dupa bani si nici nu a incercat sa-i obtina cu orice pret. Tocmai de aceea, campaniile pe care el le face pot fi numarate pe deget.

Sotul Gabrielei Prisacariu a ales mereu calitatea in detrimentul cantitatii si i-a placut sa aiba ceva de spus prin fiecare actiune. Astfel, Dani Otil a fost prima vedeta masculina care a acceptat sa promoveze o pastila menita sa-i scape pe barbati de problema ejacularii precoce.

La acel moment, intreaga miscare a lui Dani a fost extrem de criticata si dezbatuta, dar prezentatorul a vrut sa-i faca pe toti sa constientizeze ca orice problema poate fi tratata daca este depistata la timp.

Tu stii ca am fost singurul barbat care a acceptat, dintr-o lista foarte mare de influenceri, sa faca reclama, sa promoveze o campanie care sa recunoasca, in sfarsit, ca barbatii au o problema de ejaculare precoce? Am si lista. M-au sunat de la agentie si mi-au spus <Dani, avem o problema. Ce vor crede oamenii, ca si tu ai problema asta?> Dar ce, daca sunt intr-o campanie anti Sida, inseamna ca am Sida?!


Importanta era campania care ii facea pe barbati sa recunoasca. A trebuit sa fac eu campania asta. Cu greu m-a ajutat Cabral, dar doar ca prezentare, n-a vrut sa fie si subiect. Ne-am distrat foarte tare. Au primit foarte multi bloggeri o invitatie care era o cartela la o camera dintr-un hotel din Bucuresti, o poza cu mine si intrebarea <Ai curaj sa te bagi in pat cu Dani Otil si Cabral?> N-am avut loc in camera. Ii asteptam eu si cu Cabral in pat”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)