News Flash:

Andra si Catalin Maruta i-au barfit mereu pe Dani Otil si pe Mihaela Radulescu. “Asta-i poporul”

11 Februarie 2022
590 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani si Mihaela

Dani Otil a ocupat primele pagini ale ziarelor atunci cand a recunoscut ca formeaza un cuplu cu Mihaela Radulescu. Pe vremea aceea, relatiile in care diferenta de varsta era una considerabila erau mereu puse la zid, iar Dani nu a scapat nici el de rautatea oamenilor. 

Dani Otil a facut ravagii cand a venit la Capitala. La nici 30 de ani, acesta reusise sa puna mana pe una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul romanesc. Resiteanul s-a cuplat cu Mihaela Radulescu si a trait alaturi de aceasta unele dintre cele mai frumoase experiente. 

Dani era constient ca mare are mult de lucru pana cand va ajunge la nivelul Mihaelei si nici nu avea cum sa uite asta, avand in vedere ca mereu i se amintea acest lucru de catre cei din jur. Andra si Catalin Maruta s-au aratat bucurosi de faptul ca cei doi sunt impreuna, dar, parerea lor adevarata a fost cu totul si cu totul alta, iar Mihaela a fost cea care a aflat-o fara sa vrea.

Mi-aduc aminte de o scena misto. Eram la un restaurant pe Decebal si noi eram aici si Maruta cu Andra la o masa langa. Erau deja impreuna de ceva timp. Ne-am congratulat ca stii cum e, starurile-ntre ele... Ne-am salutat asa, de la distanta. Mie nu-mi plac niciodata apropierile astea ca gainile. O parte din acest grup, iti dai seama ca nu eu cu Catalin, s-au imbratisat, dar nu s-au luat in brate.


Mihaela a intrat in baie si noi toti asteptam la intrare. Vedeam prin geam discutiile. Am sesizat ca se vorbeste de noi si era normal. Tin minte ca a iesit Mihaela si a zis <>Prima remarca a fost <>


Bine, au fost mai mult rautati, dar nu le discutam decat la podcastul lui Maruta. Eu o iubesc pe Andra. Imi place si profesional si personal, am fost in turneu impreuna si mi-am dat seama ca nu am cum s-o urasc. Asta-i poporul."

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005082 (s)