News Flash:

Oana Roman a vazut asta pentru prima data-n viata ei. ”Normal ca m-am urcat pe el!”

16 Septembrie 2021
490 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

”Omul cat traieste, invata” spune o vorba din popor, iar Oana Roman se pare ca este dovada vie ca indiferent de ce varsta ai, poti descoperi lucruri uimitoare. Fix asta s-a intamplat zilele trecute cand Oana a avut ocazia ca la cei 45 de ani pe care ii are sa vada un lucru banal pentru prima data in viata ei. 

Oana Roman este foarte activa pe Instagram si tot acolo posteaza imagine care mai de care mai inedite si facute special pentru a aduna cat mai multe like-uri. Vedeta nu se fereste sa le arate fanilor aspecte importante din viata ei si a mers mereu pe principiul ca sinceritatea si transparenta ii va tine mereu pe cei care o urmaresc aproape de ea. Oana este obisnuita inca de mica cu lumina reflectoare si tocmai cand ai zice ca nu o mai suprinde nimic, vedeta a arunca bomba.

Zilele trecute, Oana si-a manifestat uimirea fata de un lucru, banal pentru altii, dar pe care ea le-a vazut acum pentru prima data. Este vorba despre un tractor folosit special ca decor pentru poze. Oana nu s-a putut abtine si dupa ce si-a facut cateva poze langa obiectul de decor, le-a impartasit fanilor entuziasmul ei. ”Era un tractor la nunta.. Au iesit poze faine.. Practic am vazut prima oara un tractor de aproape si normal ca m-am urcat pe el pentru poze.”, a zis Oana Roman, pe Instagram.

Asumata de fel si fara sa se gandeasca ca ar putea atrage un val de critici, Oana a facut declaratii in exclusivitate si zilele trecute, atunci cand a recunoscut ca are mai multe complexe si ca ar fi dispusa sa faca orice pentru a scapa de ele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006871 (s)