News Flash:

Cel mai scarbos lucra pe care Irina Fodor l-a mancat, pana acum, in „America Express”. „Sunt foarte crocanti”

13 Iunie 2022
496 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina

Irina Fodor este deja in focuri alaturi de concurentii de la America Express si, se pare, experientele anterioare au pregatit-o deja pentru ce-i mai rau. De altfel, simpatica prezentatoare nu se da in laturi de la noi experiente culinare, chiar daca unele dintre ele iti dau fiori reci pe sira spinarii. 

Poate cel mai asteptat show de aventura, America Express a dat startul competitiei si filmarile sunt in toi. Concurentii trec prin probe de foc in aceste momente, dar nici Irina Fodor nu se lasa mai prejos… Recent, prezentatoarea a pus pe contul de socializare un filmulet in care le arata fanilor cu ce se delecteaza.

Desi e greu de crezut, Irina Fodor a incercat la America Express o mancare traditionala mexicana deloc apetisanta. Cu toate acestea, prezentatoarea nu a ezitat, iar apoi, le-a spus urmaritorilor ei, cu umor, nu doar ca insectele sunt crocante, dar si ca au multe proteine. Mai mult, in final, vedeta s-a oferit sa le dea reteta fanilor ei…

„Guacamole cu greieri. Poate nu suna apetisant, dar va zic sincer ca nici nu simti insectele. Sunt foarte crocanti, iar gustul nu are ceva specific, ce poate fi descris. Mi s-a spus despre acest preparat ca e foarte sanatos, iar greierii cica aduc un aport simtitor de proteine.
Vreti reteta?”, a scris Irina Fodor in dreptul filmuletului. In timp ce unii s-au aratat dezgustati, altii au comentat cu umor.

„Chef Florin Dumitrescu ar fi fost inantat sa manance asa delicatesa”, „Proteina fara toxine, bravo pt curaj!”, „Poate trimiteti reteta lui Chef Bontea, sa o pregateasca cadou pt. Chef Dumitrescu!”, „Stiu ca nu ai mancat singura si ca te-ai gandit si la concurenti! Pofta buna!”, sunt doar cateva dintre comentariile concurentilor.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006530 (s)