News Flash:

Antonia si Delia se alinta in vazul fanilor. Care este, de fapt, relatia dintre cele doua artiste?

4 August 2021
590 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia Delia

Antonia si Delia sunt unele dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara. Cele doua au milioane de fani, dar nici nu incape in discutie vreo concurenta intre ele. Din contra, cele doua se alinta pe Instagram fara sa le pese de ce ar putea crede fanii.

Antonia si Delia se inteleg de minune si asta nu este doar de dragul fanilor, ci pur si simplu rezoneaza foarte bine. Chiar daca nu au colaborat deloc pana acum, cele doua se cunosc atat de bine, incat nu se feresc sa isi faca recomandari in online. Recent, Antonia i-a recomandat Deliei o geanta atipica, fix cum i s-ar potrivi ei cel mai bine si a scris in descriere ”pisa”.

”Pisa” este alintul pe care cele doua artiste il au de ani de zile si nu au de gand sa renunte la el. Pe cele doua le leaga o prietenie de ani de zile in care s-au sustinut reciproc. Delia a fost mereu alaturi de Antonia, mai ales ca aceasta a intampinat destule obstacole in cariera din cauza faptului ca a venit din America. Delia a stiut cel mai bine cat de greu este sa razbesti si sa te mentii in topuri si se pare ca i-a dat multe sfaturi Antoniei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005677 (s)