News Flash:

Anna Lesko le declara razboi tuturor celor care spun minciuni despre ea. ”Ne vedem la tribunal!”

6 Septembrie 2021
381 Vizualizari | 0 Comentarii
Anna Lesko

Fara doar si poate, Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Vedeta a plecat de la PRO TV la Antena 1 si straluceste la propriu, dar si la figurat in fiecare seara de weekend in cadrul show-ului ”Splash! Vedete la apa”. Chiar daca barbatii fac coada la Anna, aceasta a fost mereu o femeie independenta, asa ca atunci cand ceva o deranjeaza, vedeta nu se sfieste sa puna punctul pe ”i”.

Anna Lesko s-a saturat sa citeasca numai aberatii despre ea, asa ca a pus mana pe Instagram si a declarat razboi uneia dintre cele mai importante publicatii de cancan de la noi. Vedeta se pare ca a fost bagata intr-un scandal care ii priveste pe Bianca Dragusanu si pe Gabi Badalau, doua personaje pe care Anna nu le cunoaste foarte bine. Vedeta este deranjata de faptul ca numele ei a fost pus in aceeasi ecuatiei cu cel al Biancai si al lui Gabi, asa ca vizibil iritata de asta, le-a transmis celor de la respectiva publicatie un mesaj pe Instagram:

”Acum cateva minute am constatat cu stupoare ca sunt implicata pe nedrept, fara niciun temei si fara niciun sambure de adevar, intr-o poveste care nu ma priveste, protagonistii fiind Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Cu Bianca am avut un singur contact in viata mea, de cateva secunde, prin intermediul unei emisiuni in care a fost invitata. Cat despre Gabi Badalau, n-as putea sa va ajut cu nimic, intrucat nu cunosc absolut deloc personajul. Sunt o persoana publica, dar nu sunt o persoana mondena! (...) In legatura cu calomiile care mi-au fost aduse in urma publicarii articolului cu caractere defaimator la adresa mea, sunt nevoita prin intermediul avocatilor sa solutionez aceasta speta! Ne vedem la tribunal!”, a scris Anna pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Anna Lesko Official (•anna_lesko)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006347 (s)