News Flash:

Emily Burghelea, nunta si botez in aceeasi zi. Ce nume au ales mirii pentru micuta lor?

6 Septembrie 2021
411 Vizualizari | 0 Comentarii
Emily Burghelea

Emily Burghelea si iubitul ei s-au casatorit in weekend, iar la eveniment au fost prezente cele mai mari nume din showbiz-ul de la noi. Nunta nu a fost una apreciata in mediul online, acolo unde fanii nu s-au ferit sa o critice pe fosta participanta la ”Bravo, ai stil!” ca nu si-a sfatuit iubitul sa renunte la masca si ochelarii de soare.

Emily Burghelea este din ce in ce mai prezenta in mediul online. Desi nu a mai bifat proiecte tv de ceva timp, Emily nu se poate plange. Partea cu influencereala ii merge foarte bine, atre un iubit minunat si o fetita de cateva luni. Viata ei a luat o intorsatura favorabila si, dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor, Emily a decis ca o familie o va implini pe toate planurile. Fosta asistenta a Mirelei Vaida de la Acces Direct si-a organizat nunta in weekend-ul care tocmai ce a trecut, iar Instagramul a fost plin de filmutele de la marele eveniment. 

De departe, cel care a atras toate privirile a fost mirele, nu mireasa. Iubitul lui Emily este o prezenta destul de discreta in mediul online si nimeni nu a reusit sa ii vada fata pana acum. Aceasta nu a renuntat nici in timpul nuntii la masca si la ochelari, iar asta i-a adus un intreg val de critici in online de la cei care ii urmaresc pe cei doi miri. Cu ocazia nuntii, Emily a facut si un anunt special pe Instagram si nu si-a mai lasat fanii sa fiara in mister. Fosta asistenta tv a declarat ca pe micuta ei o cheama Anema si ca este cea mai fericita mamica de pe planeta. ”Dumnezeu ne-a binecuvantat! Impreuna pana la sfarsitul veacurilor! Va iubesc pana la cer si inapoi! Sunteti sufletul si inima mea si viata mea! Faceti amandoi parte din mine si va iubesc infinit si neconditionat!", a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006643 (s)