News Flash:

Catalin Botezatu a dat lovitura. Cum a ajuns designerul sa lucreze cu Kim Kardashian?

6 Septembrie 2021
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Catalin Botezatu nu are nevoie de prea multe prezentari. Designerul a cucerit intreaga lumea cu creatiile sale, iar modele de pe intreg mapamondul au defilat in tinute semnate de Catalin. Munca sa nu a ramas niciodata nerasplatita, iar acum, aproape de finalul anului, Botezatu se poate lauda cu una dintre cele mai tari colaborari de pana acum.

Multi dintre fanii lui Catalin Botezatu s-au intrebat ce va face acesta dupa ce nu va mai fi in proiectul ”Bravo, ai stil!”. Chiar daca a renuntat la scaunul de jurat, Botezatu nu se poate plange ca duce lipsa de proiecte. Anii intensi de munca se vor concretiza acum cu o noua colaborare de succes cu nimeni alta decat miliardata Kim Kardashian. Creatiile lui Botezatu i-au convins pe cei din echipa lui Kim si nu vor ca romanul sa le scape printre degete. Astfel, chiar daca Bote nu este in cea mai buna forma a lui din punct de vedere al sanatatii, designerul nu are de gand sa renunte la colaborarea cu Kim si deja a batut palma cu cei din echipa ei.

Bote a vorbit pentru prima data despre asta la Antena Stars si, chiar daca nu a dat prea multe din casa si-a asigurat fanii ca le pregateste multe surprize. ”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru ca si Kim Kardashian este armeanca. Voi incepe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionati de cariera mea, de evolutia mea si probabil ca in viitor veti vedea lucruri facute in comun cu Kim Kardashian si echipa acesteia”, a spus Catalin Botezatu pentru antenastars.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006279 (s)