News Flash:

Jamila a fost amenintata cu moartea in online. ”Jamila, ai face bine sa-ti pazesti spatele!”

6 Septembrie 2021
831 Vizualizari | 0 Comentarii
Jamila

Jamila este una dintre cele mai cunoscute prezente din online-ul de la noi atunci cand vine vorba de domeniul culinar. La cei 34 de ani ai sai, Jamila si-a construit o cariera incredibila, iar dupa retetele ei gatesc sute de mii de gospodine. Chiar daca este foarte apreciata in ceea ce face, asta nu inseamna ca Jamila nu are si ea dusmanii ei care nu se feresc sa o ameninte ori de cate ori au ocazia.

Jamila a trecut prin clipe de groaza zilele trecute. Una dintre cele mai apreciate femei din bucataria romaneasca a ramas uimita sa vada ce mesaje de amenintare primeste in ultima vreme in online. Jamila nu este neaparat socata de cuvintele dure pe care le-a primit, ci mai mult este uimita sa vada ca aceste injurii vin din partea unor copii. ”Sa moara tot ce am mai scump pe casa, daca nu te nenorocesc daca te prind prin Militari. Jamilo, fii atenta la mine ce capac iti dau”, „Jamila, ai face bine sa-ti pazesti spatele, caci daca te voi prinde, nici mama ta nu te va mai recunoaste cand termin cu tine” sunt amenintarile pe care aceasta le-a primit zilele trecute.

Jamila a vrut sa traga un semnal de alarma care ii vizeaza pe parintii celor mici si le-a transmis ca ar fi mult mai recomandat sa aiba grija la ce educatie la ofera si, de ce nu, pe cine urmaresc in mediul online. ”Internetul naste monstri! Acesta este al doilea comentariu de amenintare pe care il primesc in 24 de ore. Veti spune ca sunt copii si ca scriu si ei ca sa epateze. Da, sunt copii, dar sa scrii asa ceva unui adult pe care nu-l cunosti doar pentru distractie mi se pare oribil, groaznic! Amenintarile de tipul acesta reprezinta infractiune si se pedepsesc conform legii! Copiii care au acces la internet ar trebui supravegheati, chiar daca sunt mari. Apoi ar trebui EDUCATI! Educati ca sa nu se mai comporte asa, ca sa nu mai lase nimanui mesaje de tipul asta! Sunt mama si ma ingrozesc! Ma ingrozesc sa vad ce fel de generatie vine din urma si cum, in loc sa evoluam, involuam! Educatia! Educatia de acasa, cei 7 ani de care se tot vorbeste! Nu e ok sa ameninti, nici macar in gluma! Nu e ok sa folosesti internetul in felul asta! Nu e ok sa toleram asa ceva!”, a scris Jamila pe Facebook.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005787 (s)