News Flash:

Mihaela Radulescu a reactionat dupa ce a aflat ca Dani Otil, fostul ei iubit va deveni tata. ”Va avea exact viata...”

6 Septembrie 2021
765 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil Mihaela Radulescu

Dani Otil si iubita lui se pregatesc intens pentru cel mai emotionat si cel mai provocator rol din viata lor. Prezentatorul va deveni tatic pentru prima data, iar Mihaela Radulescu, fosta lui partenera nu s-a putut abtine si i-a transmis un mesaj cu cateva zile inainte ca acesta sa isi tina bebelusul in brate.

Dani Otil poate spune ca abia acum, la cei 40 de ani este un barbat implinit. Desi pe plan profesional i-a mers mereu bine si este prezentatorul celei mai de succes emisiuni matinale din Romania, Dani si-a gasit sufletul pereche in urma cu cativa ani. Gabriela Prisacariu, celebrul model remarcat de Catalin Botezatu i-a sucit mintile lui Otil si asa au ajuns sa se casatoreasca si sa aiba si un copil fix cand nu se astepta nimeni. Cei doi formeaza cuplul perfect, iar in online nu se sfiesc sa se afiseze naturali si plini de umor.

Dani si frumoasa lui sotie sunt gata din moment in moment sa se intalneasca cu baietelul lor. Gabriela este pe ultima suta de metri inainte sa nasca, asa ca Dani asteapta mereu cu sufletul la gura acel telefon care il va anunta ca Gabi va naste. Veste sarcinii Gabrielei a luat pe toata lumea prin surprindere, in cel mai bun posibil, asa ca familia si prietenii l-au coplesit pe prezentator cu mesaje si felicitari. De pe lista nu a lipsit nici Mihaela Radulescu care i-a transmis cu sinceritate cele mai frumoase ganduri. ”Va fi un tata minunat. Minunat! Ma bucur enorm ca e fericit si ca are o fata superba langa el. Si asta si-a dorit el cel mai mult, si ma bucur din toata inima ca i se intampla.Va fi tata, va fi sot, va avea exact viata pe care si-a dorit-o si ma bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a declarat Mihaela Radulescu pentru ciao.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007474 (s)