News Flash:

Jador si Alex Velea sunt la cutite. De ce nu se mai inteleg cei doi si de la ce a pornit totul?

6 Septembrie 2021
779 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador Alex Velea

Jador si Alex Velea au avut pentru mult timp reteta unei prietenii care a generate milioane de vizualizari pe Youtube. Cei doi se intelegeau se minune, au lansat cateva piese de succes, dar se pare ca tot ceea ce este frumos dureaza putin si in lumea artistilor. Recent, Jador a postat pe Instagram un mesaj care le da multora de gandit.

Jador si sotul Antoniei obisnuiau sa mearga impreuna pe la emisiuni si sa declare ca au legat o prietenie care va dura ani la rand, mai ales ca pe plan muzical s-au sincronizat atat de bine. De la o vreme, cei doi nu s-au mai afisat impreuna, iar asta a ridicat multe semne de intrebare in randul fanilor care au ajuns sa creada la un moment dat ca cei doi s-au certat. Alex Velea nu a facut nicio declaratie, mai ales ca acum el este in centrul atentiei din cauza scandalului din club, dar Jador nu s-a putut abtine si a postat un mesaj pe Instagram.

Manelistul nu a spus cu subiect si predicat ce s-a intamplat intre el si Velea sau daca s-au certat pe bune, ci doar le-a transmis tuturor celor care citesc acest mesaj sa faca tot posibil ca gandurile lui sa ajunga la Alex Velea si sa ii transmita artistului ca il iubeste, indiferent de ceea ce s-a intamplat intre ei. ”Cred ca e suparat pe mine din unele motive, presupun ca stiti si voi de ce, dar spuneti-i ca noi doi am schimbat muzica si ca noi doi ar trebui sa facem asta in continuare, asa ca trimiteti-i asta. Si ca il iubesc!", a spus Jador, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005887 (s)