News Flash:

Lidia Buble a dat din casa. Ce obiect nu i-a lipsit nicio secunda din rucsacul de Asia Express?

6 Septembrie 2021
575 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Acum cateva luni, Lidia Buble si sora ei au plecat in cea mai mare aventura. Cele doua surori au acceptat provocarea de a pleca in Asia Express si, cu siguranta, s-au intors in tara cu amintiri demne de povestit nepotilor. Cei care urmaresc Asia Express stiu ca toti concurenti au de carat un rucsac gigantic, iar asta le face orice provocare mult mai grea.

Lidia Buble si-a organizat rucsacul de 17 kilograme asa cum a stiut ea mai bine. Pe langa tinute, creme si alte produse indispensabile celor doua luni de provocari intense, Lidia s-a asigurat ca isi strecoara si unul dintre talismanele ei care ii aduc mereu noroc. Este vorba despre ”Bucuria”, o papusa Barbie fara de cara artista nu si-ar fi imaginat aceasta competitie.

Sunt innebunita dupa ele! Le vanez pe internet, le caut, le colectionez. Cea pe care am luat-o cu mine in Asia este un model unicat, pentru ca nu are par”, a declarat artista pentru Antena 1. Lidia nu a vrut sa le dea fanilor niciun spoiler despre cum se va desfasura intreaga competitie pentru ea, ci doar le-a transmis ca merita sa se uite la emisiune. ”Stiu ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa va povestesc despre aventura mea in Asia Express. Tot ce pot sa va spun este ca a fost cea mai frumoasa experienta a vietii mele si efectiv as repeta-o oricand. Prea multe nu vreau sa va dezvalui pentru ca vreau sa vedeti la televizor tot ce s-a intamplat. Ar fi si pacat sa stric toata bucuria asta. Tot ce pot sa va spun este ca trebuie neaparat sa urmariti sezonul asta.”, a spus Lidia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006196 (s)