News Flash:

Selly, propunere uimitoare dupa ce si-a recuperat permisul. ”Acum sunt disperat sa conduc”

6 Septembrie 2021
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly poate rasufla usurat. Dupa mai bine de 5 luni in care a fost pieton si clientul favorit al firmelor de taxi, vloggerul si-a recuperat, intr-un final permisul. Acum ca este sofer cu acte-n regula, Selly are de gand sa conduca mai prudent ca niciodata si pentru a sarbatori acest lucru, vloggerul are o idee traznita care ii va implica si pe fanii lui. 

Selly si gasca lui se pregatesc de un super concert pentru a marca inceperea anului scolar, dar vloggerul mai are o surpriza pentru fani. Nu este pentru prima data cand acesta isi antreneaza fanii in activitatile lui, asa ca, de data asta pentru a rasplati pe unul dintre cei care il urmaresc, dar si pentru a marca faptul ca este din nou sofer cu acte-n regula, Selly a pus la bataie un super concurs, iar cel mai norocos dintre participanti va avea ocazia ca Selly sa fie soferul lui personal.

”Mi-a venit o super idee. Imi ziceti voi cum vi se pare si daca vi se pare tare, o punem in aplicare. Cum ar fi, la concert, sa facem o tombola cu cei care isi cumpara bilet si un fan sa-l iau eu de acasa cu masina si sa-l aduc la concert personal. (...) Trebuie sa ma intelegeti si pe mine fratilor, ca eu n-am mai condus de 5 luni de zile. Eu acum sunt disperat sa conduc. M-as angaja sofer undeva, numai ca sa conduc mai mult. Imi place enorm sa conduc”, a declarat Selly pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010570 (s)