News Flash:

Oana Zavoranu nu a mai rezistat si a rabufnit pe internet. ”Pentru toti frustratii care nu dorm de grija mea...”

6 Septembrie 2021
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Alex

Oana Zavoranu este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Diva nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, iar de data asta nu a mai rezistat si a rabufnit pe internet, acolo unde a vrut sa le transmita tuturor celor care duc grija relatiei ei un mesaj destul de clar.

Querida si relatia pe care o are cu Alex a fost de multe ori in lumina reflectoarelor si nu de putine ori s-a scris ca cei doi au pus punct relatiei. Nu mai este niciun secret faptul ca Oana este o tipa expansiva, iar atunci cand i se pune pata pe ceva, nu se lasa pana nu obtine ceea ce vrea, doar ca de data asta, despartirea a fost doar un zvon, iar cei doi se inteleg mai bine ca niciodata. Oana nu a putut sa se abtina si sa nu aiba ea ultimul cuvant, asa ca s-a asigurat ca cei care au nascocit despartirea dintre ea si Alex inteleg odata pentru totdeauna ca nici nu intra in discutie asa ceva.

”Suntem fericiti ca la sfarsitul fiecarei zile ne rezolvam treburile intr-o lume din ce in ce mai sifilitica si anormala, ne vedem de proiectele in derulare, care multumim lui Dumnezeu sunt destule si va vor bucura pe cei buni si normali la cap, ne traim din plin frumoasa noastra poveste de dragoste, nu avem timp de kkt-uri si cretinitati si realizam cat de norocosi suntem ca avem impreuna o familie mica dar unita, putini oameni langa noi dar buni si loiali, o casnicie care nu se clatina deloc si un viitor impreuna care suna bine de tot ????”, a scris Oana Zavoranu pe contul ei de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004531 (s)