News Flash:

Cleopatra Stratan si Edward Sanda vor sa isi mareasca familia. ”Sunt pregatit sa devin tata”

6 Septembrie 2021
480 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra si Edward

Relatia dintre Edward Sanda si Cleopatra Stratan a evoluat foarte repede si se pare ca cei doi chiar sunt suflete pereche. Artistii au reusit sa transmita emotie inca de la primele piese pe care le-au lansat impreuna, iar acum, faptul ca deja sunt un cuplu face ca totul sa fie special.

Nunta Cleopatrei cu Edward Sanda a luat pe toata lumea prin surprindere, nu neaparat ca rapiditate, ci ca mod de desfasurare. Cei doi au fost foarte criticati in online ca au renuntat la traditii, dar Edward a avut raspunsul perfect pentru asta. ”A fost diferita, nu neaparat controversata. Toata lumea e obisnuita dupa un anumit tipar, lumea vorbeste. Doar aruncatul buchetului s-a facut, atat. Mai asteptam, nu ne grabim, avem alte treburi, ne mai ocupam putin de cariera.”

Inainte de a pleca in luna de miere, cei doi au dat cartile pe fata si au recunoscut ca nu este exclus sa devina parinti si ca vor avea parte de tot sprijinul atunci cand vor decide ca este timpul sa aiba acest rol. Cei doi au afirmat de foarte multe ori ca isi doresc o fetita, iar Edward deja isi imagineaza cum ar fi viata lui in ipostaza de tatic. ”Sunt pregatit sa fiu tata cam 30%. Daca o sa fie fata, as fi un tata dur. Nu am facut nimic ca ne-am grabit, am facut ca am simtit, cand o sa simtim sa avem un copil o vom face. Parintii ne sustin in orice si daca am avea un copil”, au declarat cei doi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007259 (s)