News Flash:

Cum l-a convins Anamaria Prodan pe Reghe sa pozeze dezbracati. „L-a smucit de mana pe sotul ei”

7 Ianuarie 2022
492 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria si Laurentiu

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie asumata care, atunci cand si-a propus ceva, a mers pana la capat cu ideea. Acum cativa ani, una dintre copertile celebrei reviste Tabu o infatisa pe Anamaria dezbracata, iar sanii ii erau acoperiti cu doua mingi de fotbal. Reghe a acceptat cu greu sa puna in practica ideea sotiei sale, iar de abia acum s-a aflat cum a decurs intreg momentul.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au decis sa se departa anul trecut. Pe cei ii leaga mult mai multe decat copiii si afacerile. Chiar daca acum au decis sa mearga pe drumuri separate, cei doi vor avea mereu amintiri placute legate de casnicia lor. Una dintre ele este dorinta Aneimaria de a realiza un pictorial incendiar la care sa participe si sotul ei. Anamaria a fost mereu expansiva si nu i-a pasat de ce ar putea crede persoanele din jurul ei. Spre deosebire de ea, fostul ei partener a fost mult mai retras si a preferat sa vorbeasca doar atunci cand avea ceva de spus din punct de vedere al carierei profesionale.

„Ana Maria Prodan – hulita sau adorata – este, oricum ai lua-o, un fenomen. Un fenomen aparent inexplicabil dar construit cu o vointa de fier. Am facut pictoriale cu ea in Playboy si in Tabu.

De pe urma celui din Playboy a reinnodat legatura cu Reghecampf si s-a casatorit cu el, dupa cum a si recunoscut in interviul din Tabu.

Pentru coperta din Tabu am vrut sa fie cu sanii goi dar acoperiti de doua mingi de fotbal tinute strategic de Reghe. El nu a vrut sa faca poza, iar eu i-am spus ei ca, in aceste conditii, renunt la pictorial si coperta.

Ea l-a smucit de mana pe sotul ei si l-a tras intr-o incapere alaturata.

Ce au vorbit acolo nu stiu dar cert este ca, dupa doua minute, cand au iesit, Reghe a fost de acord cu ideea mea de coperta, care a iesit senzational, dupa cum vedeti de altfel in galeria foto.”, a explicat Dan Silviu Boerescu pe bucatarescu.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006646 (s)