News Flash:

Catalin Cazacu este campion, dar nu doar la sport. Cu cine s-a mai iubit acesta inainte de a se cupla cu Ramona Olaru?

3 Noiembrie 2021
524 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Cazacu

Catalin Cazacu este campion la motociclism,  iar in urma cu 8 ani a devenit campion la Romanian Superbike. Catalin are in palmares 8 victorii din 8 posibile si este campion la Romanian Superbike, clasa Superbike Challenge. Cazacu a cochetat de foarte multe ori cu televiziunea. Daca acum a fost doar concurent in proiectul de la Antena 1, inainte a avut o emisiune la Kanal D pe care o prezenta alaturi de Victor Slav si de Bursucu.

Ramona Olaru nu are deloc gusturi rele! Dupa ce a tatonat mai bine terenul, a decis ca rolul de iubit i s-ar potrivi foarte bine lui Catalin Cazacu. Cei doi se cunoscut din anturaje comune, iar acum au decis sa vada cum le merge in ipostaza de iubiti. Ramona Olarul a postat pe Instagram mai multe filmulete cu Cazacu si se pare ca relatia lor evolueaza din ce in ce mai bine. Ramona de la Neatza si Cazacu au avut si un proiect comun, tot pe Antena 1. La ”Splash! Vedete la apa” cei doi au avut ocazia sa se cunoasca mult mai bine. 

Catalin Cazacu a avut o relatie de un an cu frumoasa Ana Roman, dar s-au despartit din cauza apropierii lui cu Claudiei Pavel. El a format un cuplu si cu Brigitte Pastrama, iar fanii zvoneau ca el ar fi fost motivul divortului dintre ea si Ilie Nastase. Catalin Cazacu s-a iubit cu Ilinca Obadescu doar cateva luni, dar nu s-au potrivit si au decis sa mearga pe drumuri separate. El a fost si cu Maria Simion, dar relatia cu frumoasa blonda nu a durat prea mult. Campionul de motociclism a fost o perioada cu celebra cantareata de muzica populara, Nicoleta Delinescu, cu care il are si pe fiul lui, Andrei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006028 (s)