News Flash:

Andreea Banica a renuntat la maniere si s-a batut cu un tirist inainte de un concert

8 Septembrie 2021
606 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Banica

Andreea Banica se poate lauda cu o cariera constanta de cativa ani buni. Blondina a fost mereu si a reusit de fiecare data sa se reinventeze, in timp ce fosta ei colega din trupa Blondy s-a retras demult din lumina reflectoarelor. Andreea face furori si pe Instagram, acolo unde posteaza imagini provocatoare, spre deliciul fanilor.

Andreea Banica este una dintre veteranele industriei muzicale de la noi. Arista s-a casatorit cu managerul ei, Lucian, iar asta a fost una dintre retetele succesului. Pandemia si-a spus cuvantul si in cazul ei si, chiar daca nu a mai avut la fel de multe concerte, Andreea nu s-a oprit nicio clipa din a face muzica si din a filma videoclipuri. De dragul vremurilor bune, blondina a acceptat provocarea celor de Unica si si-a amintit una dintre cele mai amuzante intamplari de pe vremea in care mergea la concerte in toate colturile tarii.

”Cu foarte multi ani in urma, pe cand ma despartisem de Cristina, am plecat la un concert departe si m-am batut cu un tirist. Urat din partea mea, dar din partea lui si mai urat, pentru ca venea super suparat sa dea intr-o femeie, eu pe atunci o copila, femeie in devenire. (...) Aveam o lovitura mare si ma machiasem in asa fel incat sa nu se vada. Era perfect. Culmea, a inceput ploaia spre sfarsitul evenimentului si a cazut machiajul meu si a inceput sa iasa la iveala lovitura. A fost la final. Nu-ti spun cum am fugit. Nu m-am mai intors sa dau autografe, tocmai ca sa nu se vada vanataia din genunchi.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005260 (s)