News Flash:

Delia, darul tineretii fara batranete. Adevarul despre operatiile estetice pe care le are artista

8 Septembrie 2021
629 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Fara doar si poate, Delia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Sotia lui Razvan Munteanu se pregateste sa shimbe prefixul la anul, cand va implini 40 de ani, dar, chiar si asa, blondina are un corp perfect lucrat la sala si poate oricand sa le faca concurenta adolescentelor.

Delia stie cum sa aiba grija de ea. Artista este foarte atenta la ceea ce mananca si face sport, iar rezultatele se vad. La cei aproape 40 de ani, vedeta se poate lauda cu un trup de zeita, dar asta nu i se datoreaza doar sportului si alimentatiei, ci si operatiilor estetice. Artista nu a recunoscut niciodata sus si tare ca este operata, dar diferentele de pe o zi pe alta au fost destul de notabile, in special cele de la nivelul bustului si al nasului. In imaginile pe care le posteaza acum pe Instagram, Delia are o imagine aproape perfecta, dar la o privire mai atenta in trecut, se poate observa ca la inceputul anilor 2000, nasul Deliei, dar si sanii nu se prezentau la fel de bine ca acum.

Fanii Deliei vor avea ocazia sa o vada pe frumoasa blondina pe micile ecrane la masa juratilor de X Factor, dar si de la iUmor. Delia a fost recent invitata la ”Neatza cu Razvan si Dani” si a povestit despre cum a decurs vara ei, despre ce locuri a vizitat si ce recomandari are pentru iubitorii de aventura. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca artista a calatorit in toate colturile lumii, a explorat locuri uimitoare de pe toate continentele, iar acum si-a descoperit o mare pasiune pentru peisaje montane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005081 (s)