News Flash:

Ce regreta Adela Popescu cel mai mult la nunta cu Radu Valcan? ”Si acum am asta in minte”

8 Septembrie 2021
633 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu si Radu Valcan sunt unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri de la noi din showbiz. Cei doi se inteleg de minune si, in ciuda programului foarte incarcate, Adela si Radu isi gasesc mereu timp pentru a se dedica trup si suflet cresterii celor trei copii. Adela s-a intors la carma emisiunii de pe PRO TV si a profitat de ocazie si le-a povestit fanilor despre nunta ei din 2015, dar si despre cel mai mare regret care o bantuie si acum. 

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in 2015, iar nunta lor a fost una desprinsa din povesti. Adela si-a planificat intreg evenimentul, iar satisfactia de la final a fost ca totul a decurs asa cum si-a dorit. Totusi, la sase ani de la nunta, Adela si-a amintit ca are un mare regret si nu isi poate ierta asta nici in ziua de azi. Vedeta nu s-a ferit sa dea cartile pe fata chiar in direct, in cadrul emisiunii pe care o prezinta de luni pana vineri, pe PRO TV, alaturi de noii ei colegi, Bogdan Ciudoiu si Shurubel.

„Am avut in total 60 de oameni, cu tot cu staff. Cred ca nuntile acum s-au schimbat si nu se mai fac asa mari si cu fast. Eu am avut numai prietenii buni alaturi si familia. Am si acum doua persoane in minte pe care regret ca nu le-am invitat”, a dezvaluit Adela Popescu in cadrul emisiunii TV pe care o prezinta. Acum, Adela nu mai poate schimba nimic, dar se bucura de viata si de familia frumoasa pe care o are alaturi de Radu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007110 (s)