News Flash:

Anda Adam si Nicoleta Dragne, scandal de proportii la ”Bravo, ai stil!” ”Tu esti proasta!”

12 Noiembrie 2021
410 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Dragne

Aproape ca nu este editie de ”Bravo, ai stil!” in care concurente sa nu se certe. Dupa ce s-au mai linistit apele intre Viviana si Ruxi, acum altele sunt protagonistele situatiilor tensionate.

Anda Adam si Nicoleta Dragne sunt mai acide ca niciodata. Cele doua si-au declarat razboi si nu trece nicio editie fara ca acestea sa nu isi arunce replici dure, de fata cu toata lumea. Conflictul dintre ele a ars mult timp la foc mocnit, dar acum se pare ca a escaladat mai grav ca niciodata. Adam Adam este deja obisnuita cu scandalurile pentru ca saptamanile trecute se certa cu Maurice. Nici Nicoleta nu se lasa mai prejos, mai ales ca si ea are o imagine de vedeta vocala atat in online, cat si offline.

Nicoleta Dragne:  Nu a spus nimeni ca ai IQ-ul scazut, asta ai spus tu. Daca tu asta crezi despre tine, este nasol, ce sa zic.

Anda Adam: Daca tu ai spus ca esti mai desteapta decat mine, e ca si cum...scuza-ma, dar m-ai jignit subtil asa spunand ca sunt proasta. Este gen ca si cum m-a facut proasta, dar e ok.

Nicoleta Dragne: Faptul ca eu cred ca sunt peste nivelul tau, nu inseamna ca tu esti proasta ca si eu poate sunt proasta si suntem doua proaste. Dupa ce ai avut discutia cu Maurice ca te-a certat ca te-a depunctat sau ti-a spus alta parere...de ce n-ai avut curajul sa ii spui si lui in fata ceea ce spuneai dupa aia?! De ce n-ai avut curajul sa vorbesti despre anumite chestii persoanale ale omului pe care, da, ar fi fost absurd sa le spui in fata, pe televizor, dar le spuneai in culise altor colege. De ce n-ai fost asumata. Auzi, Maurice, asta cred eu despre tine. De ce-l injurai cand te asezai pe scaun si te auzeau fetele, de ce nu-l injurai in fata daca erai asa asumata?!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006632 (s)