News Flash:

Iulia Albu s-a hotarat. Vedeta vrea sa mearga in Asia Express si stie si cu cine vrea sa faca echipa

12 Noiembrie 2021
419 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Iuliei Albu a inceput sa-i placa in Asia Express. Criticul de fashion a descoperit cu adevarat ce inseamna adrenalina pe Drumul Imparatilor, atunci cand a fost ”handicapul” echipei Natanticu. Dupa mai bine de o zi petrecuta in formula de show, Iulia Albu a inceput sa ia in considerare ideea de a participa sezonul urmator la Asia Express.

Iulia Albu a invatat ca ”niciodata sa nu spui niciodata”. Vedeta a dat comfortul de acasa pe agitatia din Asia Express. Iulia a fost invitatul special al editiei de seara trecuta. Echipele au fost uimite sa o vada, mai ales ca intrarea ei nu a fost deloc una obisnuita. Iulia Albu a aparut la fix. Concurentii au avut o proba de reinterpretare a unor tinute, iar Iulia era cel mai potrivit jurat. Aceasta a coborat dintr-o lumuzina, a pasit pe covorul rosu si a inceput sa faca ordinea. La propriu.

Avand in vedere ca Iulia s-a descurcat exemplar in competetie, fanii au inceput sa se intrebe daca are de gand sa participe in calitate de concurent la Asia Express. La testimoniale, Iulia Albu a demonstrat ca este pregatita pentru un astfel de concurs, mai ales la nivel psihic, spunand ca orice este posibil atata timp cat iti motivezi corpul cu ajutorul mintii.

”Ma gandesc la aceasta posibilitate, nu a fost momentul, trebuie sa ma gandesc, oamenii stiu care nu sunt slabiciunile mele, cine stie cu ce ma vor surprinde. Am vazut ca in alte sezoane persoane care veneau pe acest rol incurcau, nu faceau acest rol”, a declarat vedeta, la XNS.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007002 (s)